CASE: ALMAX Global Logistics B.V.

Een vernieuwde website die een moderne uitstraling geeft

Klant:

ALMAX Global Logistics B.V.

Diensten:

Website / Gebruiksvriendelijkheid

Doelstelling:

“Een vernieuwde strakke website voor een moderne posititionering”

Een moderne kijk op de toekomst

Een website is in deze tijd een reflectie over de huidige status van een bedrijf. Een moderne uitstraling betekent dat je meegroeit met de trends en ontwikkelingen die momenteel spelen op de markt. ALMAX had deze ontwikkeling ook nodig, met een vernieuwde website die voldoet aan de huidige eisen voor een goede positionering weten zij dat ze tegenover potentiële klanten kunnen laten zien dat ze meegaan met de dag van morgen.

Gemaakt voor ieder formaat scherm

Zowel uit de verzamelde data, als uit ervaring is het hier van groot belang om de website op ieder apparaat gemakkelijk te laten draaien.
Zowel op gebied van gebruiksvriendelijkheid, tot de snelheid van de website, het hoort allemaal bij een goed converterende website.

De website is tevens voorzien van een spam beveiliging en is natuurlijk HTTPS secured, dit maakt beschermt zowel de bezoeker, als de website zelf tegen meekijkers.

Over Almax Global Logistics B.V.

Almax Global  Logistics B.V is een transport bedrijf gevestigd in Oldenzaal. Ze zijn gespecialiseerd in alle voorkomende luchtvracht, expres en truck zendingen. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers, weten ze precies waar de mogelijkheden liggen om uw (spoed)zendingen op een betrouwbare manier zo snel en effectief mogelijk te transporteren. Mede door de opgedane kennis bij verladers, weten we wat er speelt en waar de behoeftes liggen.

Dit heeft hen doen besluiten als transport intermediair een andere weg in te slaan, die nog beter aansluit bij de wensen van de klant.

Als groot logistiek bedrijf verdien je dan ook een website om trots op te zijn!

Bent jij ook al klaar voor een stevige online fundering van uw bedrijf?

Bekijk wat wij voor jouw bedrijf zouden kunnen betekenen.

TodayOnline - Wij digitaliseren jouw bedrijf

'Start Today, Start Online'