Dutch Compliance Group B.V.

Een nieuwe website die de autoriteit en expertise op een moderne manier weerspiegelt.

Diensten

Een consultancy bedrijf draait vooral om autoriteit en een professionele uitstraling. De Dutch Compliance Group B.V. is een samenwerking van ervaren consultants op het gebied van logistiek. Dit vereiste een website die het design en de uitstraling had van morgen.

Een rustig en overzichtelijk design

Zowel uit de verzamelde data, als uit ervaring is het hier van groot belang om de website op ieder apparaat gemakkelijk te laten draaien.
Zowel op gebied van gebruiksvriendelijkheid, tot de snelheid van de website, het hoort allemaal bij een goed converterende website.

De website is tevens voorzien van een spam beveiliging en is natuurlijk HTTPS secured, dit maakt dat zowel de bezoeker, als de website zelf wordt beschermd tegen hackers en bots.

Rapportage en adviezen

De website van de Dutch Compliance Group was een groot project. Er is bij het bouwen van de website over iedere pagina lang nagedacht hoe we deze het beste konden invullen. Geen overbodige informatie en no-nonsense was de hoofdgedachte hierbij. Dit hebben we later vertaald in een uitgebreide rapportage waarbij de consultants achteraf rustig het proces en de gedachtegang achter de website konden lezen.

Daarnaast waren in de rapportage ook verschillende adviezen en kennisdelingen weergegeven over online marketing en het goed schrijven van teksten. Op deze manier hadden de consultants een solide basis om zelf verder aan de slag te gaan met hun nieuwe onderneming op online vlak.

Jerry Hubregtse
Jerry HubregtseConsultant DutchComplianceGroup
Lees verder
"Bart is een professional die onze website voor Dutchcompliancegroup.nl perfect heeft gebouwd en gestyled, we krijgen enthousiaste reacties van onze relaties en er wordt business mee gegenereerd."

Andere cases

Wij zijn er klaar voor!

En jij? Al klaar om samen met ons de digitale stap te maken?

Plan vandaag nog jouw adviesgesprek in.