HPL Logistics

Een nieuw logistiek bedrijf voorzien van een frisse online start.

Diensten

Wanneer je een nieuw bedrijf start in een onzekere tijd als deze (COVID-19), wil je graag alsnog online het maximale potentieel bereiken. TodayOnline kreeg de mogelijkheid om het nieuwe logistieke bedrijf HPL Logistics, gevestigd in Losser te voorzien van de eerste stap in online marketing.

Klik hierboven om naar de website van HPL Logistics te gaan!
hpl logistics website

Speciale functionaliteit

De website van HPL Logsitcs is naast een strak design ook nog voorzien van een interactieve kaart van Europa. Hiervoor is een apart systeem geïmplementeerd op de site die een bezoeker in staat stelt om met één druk op de knop de benodigde informatie te zien per zending, per Europese bestemming. 

Deze functionaliteit is natuurlijk erg handig voor een logistiek bedrijf, het beantwoord namelijk de vraag die het meeste wordt gesteld bij contact opnames. Door deze vraag alvorens te beantwoorden zullen de leads kwalitatiever zijn en voorziet de website de bezoeker van de noodzakelijke informatie.

Speciale functionaliteit

De website van HPL Logsitcs is naast een strak design ook nog voorzien van een interactieve kaart van Europa. HIervoor is een apart systeem geimplementeerd in de site die een bezoeker in staat steld om met één druk op de knop de benodigde informatie te zien per zending, per Europese bestemming. 

Deze functionaliteit is natuurlijk erg handig voor een logistiek bedrijf, het is namelijk de  vraag die het meeste wordt gesteld bij contact opnames. Door deze vraag alvorens te beantwoorden zullen de leads kwalitatiever zijn en voorziet de website de bezoeker van de noodzakelijke informatie.

design hpl logistics
Jerry Hubregtse
Jerry HubregtseConsultant DutchComplianceGroup
Lees verder
"Bart is een professional die onze website voor Dutchcompliancegroup.nl perfect heeft gebouwd en gestyled, we krijgen enthousiaste reacties van onze relaties en er wordt business mee gegenereerd."

Andere cases

Wij zijn er klaar voor!

En jij? Al klaar om de digitale wereld samen met ons te veroveren?

Vraag vandaag nog een gesprek aan.