HPL Logistics

Een nieuw logistiek bedrijf voorzien van een frisse online start.

Diensten

Wanneer je een nieuw bedrijf start in een onzekere tijd als deze (COVID-19), wil je graag alsnog online het maximale potentieel bereiken. TodayOnline kreeg de mogelijkheid om het nieuwe logistieke bedrijf HPL Logistics, gevestigd in Losser te voorzien van de eerste stap in online marketing.

hpl logistics website

Speciale functionaliteit

De website van HPL Logsitcs is naast een strak design ook nog voorzien van een interactieve kaart van Europa. Hiervoor is een apart systeem geïmplementeerd op de site die een bezoeker in staat stelt om met één druk op de knop de benodigde informatie te zien per zending, per Europese bestemming. 

Deze functionaliteit is natuurlijk erg handig voor een logistiek bedrijf, het beantwoord namelijk de vraag die het meeste wordt gesteld bij contact opnames. Door deze vraag alvorens te beantwoorden zullen de leads kwalitatiever zijn en voorziet de website de bezoeker van de noodzakelijke informatie.

Herkenbaar design

Door op iedere pagina dezelfde huisstijl, lettertypen en kleuren toe te passen heeft de website een herkenbaar design. Dit is belangrijk voor de website om zo een goed geheel te creëren en draagt bij aan de herkenbaarheid van uitingen die HPL Logistics op offline gebied doet. 

De bepaling van deze huisstijl en design is in goed overleg met de klant voortgevloeid en we zijn erg trots op het eindresultaat!

design hpl logistics

Andere cases

Wij zijn er klaar voor!

En jij? Al klaar om de digitale wereld samen met ons te veroveren?

Vraag vandaag nog een gesprek aan.