Ik wil mijn website

Een strakke en moderne website levert weinig op als hij niet bezocht wordt . Door middel van een gestructureerde zoekmachine optimalisatie wordt ook jouw website gevonden.

Online vindbaarheid

Een website kan mooi zijn, zeer netjes afgewerkt of een toffe animatie hebben, zodra hij niet gevonden wordt komt het nut van een website niet tot zijn stand. Een goede optimalisatie is dan ook voor de meeste bedrijven een zeer belangrijk aandachtspunt.
creatief-online-denken

Hoe werkt het?

Om je website goed vindbaar te maken wordt er van alles op- en rondom je website gedaan om hem voor de zoekmachines, en voor je potentiële bezoekers goed toegankelijk te maken.

Hiervoor hebben wij veel tips & tricks om een website op verschillende terreinen te verbeteren. Google scant websites namelijk voortdurend, het is dus van groot belang dat hij ten alle tijde geoptimaliseerd is voor goede resultaten.

Meer over hoe Google precies te werk gaat lees je in de blog.

creatief-online-denken
hoog-in-zoekresultaten

Zichtbaar in zoekresultaten

Een belangrijk punt bij het goed vindbaar zijn, is de toepassing van relevante zoekwoorden op een website. Dit zorgt ervoor dat, samen met goede optimalisatie, je website wordt getoond in de zoekresultaten als iemand op een onderwerp zoekt. Via geavanceerde programma’s kan hiervoor belangrijke data worden verzameld. Dit maakt het weer mogelijk om er op in te spelen zodat er altijd het maximale uit kan worden gehaald. 

Een uittreksel ontvangen met onze vindbaarheidswerkzaamheden specifiek op een rijtje?

ads-campagnes

Is er een snellere optie?

Het organisch goed gevonden worden heeft tijd nodig, in de tussentijd zal er nog weinig revenu uit voortvloeien. Google heeft hiervoor een alternatief; Google Ads. Met Google Ads ga je tegen betaling adverteren in de zoekresultaten. Uw advertentie wordt dan vertoond zodra iemand een zoekwoord invoert die is doorgegeven binnen de Google Ads campagne. 

De truc zit hem er in dat je binnen het budget per maand de juiste zoekwoorden doorvoert zodat er niet te veel per klik wordt betaald, maar ook dat de advertentie uiteindelijk wat oplevert. Je hebt namelijk niets aan bezoekers die gelijk de website weer verlaten na het ingaan op jouw advertentie.

Wij weten hoe dit strategisch en vooral efficiënt kan worden aanpakt. Hiermee proberen we altijd het maximale uit het budget en de campagne’s te halen.

ads-campagnes

Bent jij al toe aan de stap om ook online gevonden te worden?

TodayOnline - Wij digitaliseren jouw bedrijf

'Start Today, Start Online'