Wie verzorgd er mijn

Het is belangrijk om te weten wie er over de vloer komt en wat TodayOnline precies is, zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Creativiteit en diversiteit, deze twee aspecten zijn mijn sterke punten. Voor Online Marketing is het onmiskenbaar, jezelf op een innovatieve en diverse wijze op een beeldscherm kunnen onderscheiden van de concurrent.
Dit vereist daarnaast wel; het goed inspelen op wensen en behoeften van de bezoeker. De vooruitgang van de website die hiermee kan worden geboekt is voor mij de grootste drijfveer als Online Marketeer.

Zelf studeer ik Online Marketing aan Hogeschool Saxion in Enschede, waar veel kennis over deze branche wordt vergaart. Maar buiten de studie zit ik ook niet stil, graag zit ik bovenop de trends en ontwikkelingen en wil deze graag aan de man brengen. Vandaar; TodayOnline

Bart Ziemerink

ONLINE MARKETEER

Online Marketing

TodayOnline is een Online Marketing bureau gevestigd in Oldenzaal. Wij leveren diensten op het gebied van internet marketing door jonge, enthousiaste Online Marketeers.

De missie is simpel; het MKB verspreid over heel Nederland een innovatieve boost te geven en kennis te laten maken met de kansen die Online Marketing kan bieden.

Wij geven bedrijven een moderne en verfrissende twist aan hun online speelveld door de recente ontwikkelingen waarvan wij dagelijks op de hoogte zijn. 

Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? 

TodayOnline - Wij digitaliseren jouw bedrijf

'Start Today, Start Online'