Hoog in de zoekresultaten

Online vindbaarheid

Je website of webshop staat online, maar er gebeurt weinig voor je gevoel op deze site. Dit kan komen omdat de website nog niet goed zichtbaar is op het internet. Bij TodayOnline zijn we gespecialiseerd in het goed zichtbaar en vindbaar maken van websites online. 

We maken websites goed bereikbaar voor zowel mens als zoekmachine. Zo haal je meer uit je website en kan deze je meer leads en klanten opleveren.

We stellen graag een offerte voor je op om te kijken waar jouw potentie ligt.

Je website verbeteren

Om je website goed vindbaar te maken wordt er van alles op- en rondom je website gedaan. Dit is bedoeld om hem voor de zoekmachines zoals Google, en voor je potentiële bezoekers goed toegankelijk te maken.

Hiervoor hebben wij veel tips & tricks om een website op verschillende terreinen te verbeteren. Hierbij komt een stukje kennis en creativiteit kijken. Je website moet je namelijk volgens bepaalde richtlijnen inrichten. Belangrijk is wel om je in de bezoeker te verplaatsen en gebruikersgemak ook prioriteit geven.

Zoekmachine zoals Google scannen websites namelijk voortdurend, het is dus van groot belang dat hij ten alle tijde geoptimaliseerd is voor goede resultaten.

Meer over hoe Google precies te werk gaat lees je in de blog.

Onze pijlers voor jouw online succes

Zichtbaar in zoekresultaten

Een belangrijk punt bij het goed vindbaar zijn, is de toepassing van relevante zoekwoorden op een website. Dit zorgt ervoor dat, samen met goede optimalisatie, je website wordt getoond in de juiste zoekresultaten als iemand op een onderwerp zoekt.

Via geavanceerde programma’s kan hiervoor belangrijke data worden verzameld. Dit maakt het weer mogelijk om op gedrag op je website in te spelen zodat hij constant goed vindbaar is.

Toegankelijk voor de bezoeker

Een punt wat onderschat wordt in de online marketing is de gebruiksvriendelijkheid van de website. Wanneer een bezoeker namelijk jouw website gemakkelijk kan besturen en navigeren, zal dit leiden tot een verhoogde conversie.

Conversie houdt niets meer in dan dat een doel wordt behaald op jouw website. Door dit te optimaliseren stuur je een bezoeker de kant op wat jij wil op de website. Zo stimuleer je de hoeveelheid conversies en daarmee de uiteindelijke leads die je ermee behaald.

Wij doen altijd onderzoek naar de bezoeker op jouw website. Hierbij kijken we naar het gedrag wat hij vertoond om zo de correcte aanpassing te maken die tot meer conversie leidt.

We maken gebruik van de juiste online gereedschappen om dit gedrag op nauwkeurige wijze te analyseren. 

Door optimaal gebruik te maken van conversie optimalisatie behaal je het meeste rendement per bezoeker op jouw website.

Betaalde vindbaarheid

Het organisch goed gevonden worden heeft tijd nodig, in de tussentijd zal er nog weinig revenu uit voortvloeien. Google heeft hiervoor een alternatief; Google Ads. Met Google Ads ga je tegen betaling adverteren in de zoekresultaten. Je advertentie wordt dan vertoond zodra iemand een zoekwoord invoert die is doorgegeven binnen de Google Ads campagne. 

Je kan met Google Ads ook adverteren op andere platformen van Google, wat het mogelijk maakt om je website goed te branden op het internet en zo een breed bereik te krijgen.

De truc zit hem er in dat je binnen het budget per maand de juiste zoekwoorden doorvoert zodat er niet te veel per klik wordt betaald, maar ook dat de advertentie uiteindelijk wat oplevert. Je hebt namelijk niets aan bezoekers die gelijk de website weer verlaten na het reageren op jouw advertentie.

Wij weten hoe dit strategisch en vooral efficiënt kan worden aanpakt. 

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoord op je overige vragen.

Online vindbaarheid omvat alle werkzaamheden aan je website die betrekking hebben tot SEO (Search Engine Optimization) en eventueel SEA (Search Engine Advertising). Hierbij zorgen we voor alle nodige invullingen zodat jouw website beter vindbaar wordt.

Online vindbaarheid heeft geen vaste prijs. We werken maandelijks een besloten aantal uur om zo jouw website beter vindbaar te laten maken. In deze uren worden de nodige werkzaamheden uitgevoerd. Bij de bepaling van het aantal uur wordt naar jouw doelstellingen en maandelijks budget gekeken.

Jazeker, wanneer je met een vraag zit over je website op het gebied van SEO of SEA kunnen wij de partij zijn om je hiermee te helpen. We staan altijd open voor vragen op het gebied van online marketing. Samen met jou kijken we naar het probleem en verhelpen deze zodat jij verder kan.

Het is belangrijk omdat je als bedrijf wil meegroeien met de trend. Tegenwoordig zijn vrijwel alle bedrijven goed vindbaar op het internet en genereren ze hier ook nog eens klanten mee. Reden genoeg om hier zelf ook je fruit van mee te plukken. Laat je website analyseren en kijk waar je kansen liggen.

Ontvang GRATIS onze paper over online vindbaarheid!

Leer de basisprincipes van een goed geoptimaliseerde website.
Geef hieronder je email door en we sturen hem naar je mailbox.

gratis paper online vindbaarheid

Recensies

Iets om trots op te zijn!

Jerry Hubregtse
Jerry HubregtseConsultant DutchComplianceGroup
Lees verder
"Bart is een professional die onze website voor Dutchcompliancegroup.nl perfect heeft gebouwd en gestyled, we krijgen enthousiaste reacties van onze relaties en er wordt business mee gegenereerd."
Dustin Pepers
Dustin PepersBedrijfsleider AvaTarZ Nature Park
Lees verder
"Bart is een jonge en enthousiaste online marketeer. Hij schakelt snel en denkt actief mee om AvaTarZ nog beter op de kaart te zetten. We zijn erg blij met Bart. Hij is open-minded en neemt ons versneld mee in de wereld van de online marketing."
Annemarie Smidt
Annemarie SmidtGezondheidsconsulent NGP Puur
Lees verder
"Prima ondersteuning mbt mijn website; mijn praktijk wordt nu beter gevonden door mensen.. Bart is jong maar gedreven en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied."
Stefan Kelderman
Stefan KeldermanSalesMaster / SocialWise
Lees verder
"Bart is een topper in zijn communicatie en kunde. Erg tevreden over de oplevering van de websites die hij heeft gemaakt. Absoluut een aanrader!"
Esther Laven
Esther Laven't Houten Höfke
Lees verder
"Bart is rustig en neemt de tijd om iets uit te leggen. Al mijn vragen of eventuele veranderingen werden ook meteen opgepakt. Positief is zeker de duidelijke en snelle communicatie. En met weinig woorden van mijn kant als leek zijnde begreep hij altijd snel wat ik bedoelde. En natuurlijk zeer tevreden over het eindresultaat!"
Sabine Bossink
Sabine BossinkBeauty Specialist Pedicurepraktijk N°50
Lees verder
"Een hele fijne manier van werken met heel veel enthousiasme. Kort mijn wensen aan Bart verteld en eigelijk was de conceptversie al bijna goed. Elke keer als ik iets aangepast wilde hebben werd dit ook snel gedaan. Bart denkt goed met je mee. Voor iedereen die een web-site wil maken zou ik Bart zeker aanbevelen!"
Alwin Mudde
Alwin MuddeDirecteur ALMAX Global Logistics B.V.
Lees verder
"Prima service voor website bouwen en beheer"
hoger in google

Ook hoger in de zoekresultaten?

We drinken graag een kopje koffie met je en maken kennis om zo te kijken waar jouw wensen en behoeften liggen voor je online marketing.