Een online verkooppunt creëren

Websites

Een website is de bron van een krachtige online marketing. We maken sites die de doelstelling doet realiseren.

Een strakke, op maat gemaakte website zorgt voor een moderne uitstraling tegenover jouw doelgroep. Hierbij is het essentieel dat de website goed moet overeenkomen met de huisstijl van je bedrijf, zodat je de correcte weerspiegeling online hebt staan.

“Een website is het begin van een succesvolle online campagne, en een goed begin is het halve werk!”

Hoe gaan we te werk?

Door middel van moderne technologieën kunnen tegenwoordig vrijwel alle mogelijke ideeën en visies voor een website worden gerealiseerd. Zo kunnen we oplossingsgericht denken en is de creativiteit oneindig.

Wij houden van een nauwe samenwerking. Hierdoor wordt efficiënt gewerkt en kan de kennis van jou als ondernemer goed samensmelten met de kijk op online marketing van TodayOnline. 

Het resultaat; een doordachte en strategische manier om de eerste stap in online marketing te maken.

Waarom een website bij TodayOnline?

Jouw 24/7 'online verkoper'

Men wil tegenwoordig steeds sneller aan informatie komen. Een website heeft als primair doel het voorzien van informatie aan bezoekers op het internet. Deze informatie is soms lastig om op de correcte manier te verdelen op jouw website.

We maken samen met de klant een duidelijke en logische inrichting voor jouw website. Hierdoor kan een bezoeker snel aan de nodige informatie komen. In principe laat je je website dan ook fungeren als jouw fulltime salesman.
Heeft iemand een vraag over jouw product of dienst? Dan kan jouw website deze vlug beantwoorden.

Wanneer je website gemakkelijk in gebruik is en men gemakkelijk antwoorden kan vinden op jouw site, zal dit leiden tot meer leads en klanten.

Een pareltje voor het oog

Naast dat een website praktisch en strategisch ingericht moet zijn, is het ook niet heel onbelangrijk om over het design na te denken.

Tegenwoordig zijn er steeds meer designers die digitale Picasso’s of Van Gogh’s ontwerpen. Hierdoor wordt de lat voor een strakke website steeds hoger.

Daarnaast kan er eeuwig gewerkt worden aan sites die niet voldoen aan de laatste design ontwikkelingen,

Bij TodayOnline werken we daarom met ‘Wireframe’s’. Dit zijn concept designs van webpagina’s die we voor jou kunnen ontwikkelen. Deze bespreken we samen en aanpassingen vanuit jouw kant kunnen per direct in kaart worden gebracht.

Zo wordt er niet overbodig gewerkt aan een website en is het eindresultaat vrijwel altijd volgens verwachting.

Veelgestelde vragen

Vind hier antwoord op je overige vragen.

De duur is volledig afhankelijk van de grootte van jouw website. Een gemiddelde platte website met zo’n 5-10 pagina’s kan binnen een maand af zijn. Echter zijn grotere websites of webshops complexer en hebben we hiervoor langer de tijd nodig.

De prijs van een website is geheel afhankelijk van de hoeveelheid tijd die er nodig is voor de ontwikkeling. Gemiddeld start een website bij € 1500,-, dit zijn voornamelijk de standaard kosten voor een kleinere website met opstartkosten en verdieping in je bedrijf.
(Let op: dit is een indicatie, voor een specifieke inschatting raden we je aan een offerte aan te vragen via ons formulier.)

Jazeker, naast het bouwen van professionele websites hebben we ook de kennis in huis om jouw bedrijf te voorzien van een webshop. Deze kunnen wij van A-Z inrichten en voorzien hem van een betalingssysteem samen met overige functionaliteiten voor een goed werkende webshop.

Nadat jouw website klaar is zoals je voor ogen had, zorgen wij ervoor dat hij onderdak heeft binnen ons systeem. Hiervoor kan een jaarlijks abonnement worden afgesloten waarbij jouw website nooit out-dated zal raken en hij altijd in de lucht zal blijven. Tevens heb je dan de mogelijkheid tot support waarbij we klaar staan voor vragen of aanpassingen aan de website. 

hoger in google

Haal nog meer uit je website

Vanaf dit stadium kan je gaan nadenken over de tweede, en zeker niet onbelangrijke stap; het online vindbaar maken van de website. Het stukje daadwerkelijke marketing komt hierbij kijken.

We gaan de website nu volledig optimaliseren, technisch verbeteren en dieper inspelen op het gedrag van jouw online bezoekers.

Recensies

Iets om trots op te zijn!

Jerry Hubregtse
Jerry HubregtseConsultant DutchComplianceGroup
Lees verder
"Bart is een professional die onze website voor Dutchcompliancegroup.nl perfect heeft gebouwd en gestyled, we krijgen enthousiaste reacties van onze relaties en er wordt business mee gegenereerd."
Dustin Pepers
Dustin PepersBedrijfsleider AvaTarZ Nature Park
Lees verder
"Bart is een jonge en enthousiaste online marketeer. Hij schakelt snel en denkt actief mee om AvaTarZ nog beter op de kaart te zetten. We zijn erg blij met Bart. Hij is open-minded en neemt ons versneld mee in de wereld van de online marketing."
Annemarie Smidt
Annemarie SmidtGezondheidsconsulent NGP Puur
Lees verder
"Prima ondersteuning mbt mijn website; mijn praktijk wordt nu beter gevonden door mensen.. Bart is jong maar gedreven en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied."
Stefan Kelderman
Stefan KeldermanSalesMaster / SocialWise
Lees verder
"Bart is een topper in zijn communicatie en kunde. Erg tevreden over de oplevering van de websites die hij heeft gemaakt. Absoluut een aanrader!"
Esther Laven
Esther Laven't Houten Höfke
Lees verder
"Bart is rustig en neemt de tijd om iets uit te leggen. Al mijn vragen of eventuele veranderingen werden ook meteen opgepakt. Positief is zeker de duidelijke en snelle communicatie. En met weinig woorden van mijn kant als leek zijnde begreep hij altijd snel wat ik bedoelde. En natuurlijk zeer tevreden over het eindresultaat!"
Sabine Bossink
Sabine BossinkBeauty Specialist Pedicurepraktijk N°50
Lees verder
"Een hele fijne manier van werken met heel veel enthousiasme. Kort mijn wensen aan Bart verteld en eigelijk was de conceptversie al bijna goed. Elke keer als ik iets aangepast wilde hebben werd dit ook snel gedaan. Bart denkt goed met je mee. Voor iedereen die een web-site wil maken zou ik Bart zeker aanbevelen!"
Alwin Mudde
Alwin MuddeDirecteur ALMAX Global Logistics B.V.
Lees verder
"Prima service voor website bouwen en beheer"

Wij zijn er klaar voor!

En jij? Al klaar om samen met ons de digitale stap te maken?

Plan vandaag nog jouw adviesgesprek in.