Ik wil mijn website

Een website is de bron van een krachtige online marketing. Wij maken sites die de doelstelling doet realiseren.

websites

Een strakke, op maat gemaakte website zorgt voor een moderne uitstraling tegenover jouw doelgroep. Hierbij is het essentieel dat de website goed moet overeenkomen met de huisstijl van je bedrijf, en hij moet aansluiten op de zoektermen.

“Een website is het begin van een succesvolle online campagne, en een goed begin is het halve werk!”

analyse-bedrijf

Hoe gaan jullie te werk?

Door middel van moderne technologieën kunnen tegenwoordig vrijwel alle mogelijke ideeën en visies voor een website worden gerealiseerd. 

Het proces gaat dus ook vrij simpel; allereerst analyseren wij jouw bedrijf, dit doen wij door middel van eigen onderzoek en een intakegesprek. Vervolgens kan je extra opties aangeven die geïntegreerd moeten worden in de website, en daarna gaan wij aan het werk om een mooi en strak online visitekaartje in elkaar te zetten. 

analyse-bedrijf

Een paar extraatjes...

Naast een moderne website krijg je nog een aantal extra’s die van toepassing zijn;

  • De website is HTTPS beveiligd, dit houdt in dat gegevens van bezoekers (en van jezelf) beschermt zijn tegen meekijkers.
  • Wij bieden ook mailaccounts bij de website (bijv. piet@domeinnaam.nl), waardoor het één geheel wordt.
  • Een website moet natuurlijk ook op ieder apparaat gemakkelijk te gebruiken zijn, vandaar dat wij websites maken voor ieder formaat beeldscherm.

Klinkt goed, maar wat gaat mij dit kosten?

Wij zijn van mening dat ieder bedrijf uniek is, en zijn eigen manier van aandacht vraagt. Ook voor de online marketing is dit het geval. Dit maakt dat prijsopgaven erg divers zijn en op offerte gebeuren. Wij zorgen dan voor een goede indicatie aan de hand van jouw specifieke wensen, en kunnen hieruit een gerichte offerte opstellen waardoor je nooit te veel betaald. (Na verzending van aanvraag zal je binnen 5 werkdagen een offerte ontvangen)

Mijn website is klaar, en nu?

Zodra je tevreden bent met het design, de content, de opbouw en de structuur van de website leveren wij hier standaard onderhoud bij. Uw website zal altijd up-to-date zijn waardoor hij ook veilig blijft.
Daarnaast kan op ieder gewenst moment een inzage worden gevraagd van de bezoekers van jouw website.

De website is af, heeft een strak en passend design naar wens en is voorzien van onderhoud. Vanaf dit stadium kan je gaan nadenken over de tweede, en zeker niet onbelangrijke stap; het online vindbaar maken van de website. Het stukje daadwerkelijke marketing komt hierbij kijken. We gaan de website nu volledig optimaliseren, technisch verbeteren en dieper inspelen op het gedrag van jouw online bezoekers.

TodayOnline - Wij digitaliseren jouw bedrijf

'Start Today, Start Online'